طرز تهیه شیرینی شیر یا شیرینی شیر نیسی مراغه پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل کنید آرد برنج را در یک لیتر شیل حل کنید هر دو مایع را در قابلمه بریزید. و مدام هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود. شکر و گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا قوام مواد به حدی برسد که قاشق استراحت کند.مواد را در ظرف مناسبی بریزید و پس از خنک شدن برش بزنید و با پودر پسته تزئین کنیدمی توانید کف ظرف را با فویل پلاستیکی و آلومینیومی بپوشانید تا آب نبات به راحتی از ظرف خارج شود. شیرینی شیر شیرین مواد لازم برای شیرینی شیر شیرین 6 لیوان شیر 3 لیوان کره 50 گرم وانیل به میزان لازم پودر پسته برای تزئین طرز تهیه شیرینی شیر شیرین شیر و شکر و کره و وانیل را در آرام پز بریزید مواد لازم را 1 تا 2 عدد میل کنید. چند ساعت تا به آرامی ذوب شود، بجوشد و غلیظ شود. برای تست قوام خمیر، یک قاشق غذاخوری از مواد در حال جوش را بردارید و در یک لیوان آب سرد بریزید. دولچه را از روی حرارت بردارید و به آرامی حدود 10 دقیقه هم بزنید تا کمی خنک شود. کف سینی را چرب کنید و مواد را داخل سینی به قطر 2 سانتی متر بریزید و بگذارید کمی خنک شود سپس مربع یا الماس برش بزنید و روی آن پسته پودر شده بپاشید.شیرینی های شیری مواد لازم برای شیرینی های شیری کره نرم 100 گرم تخم مرغ 1 شیر 125 میلی لیتر (نصف فنجان) شکر 150 گرم روغن مایع 50 میلی لیتر (تقریباً یک چهارم پیمانه) آرد 400 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری گردو خرد شده 1 قاشق چایخوری به میزان لازم تزیین کنید. درست کردن دولس د لچه یا شیر سوت دار نیسیتارز درست کردن دولچه د لچه همه مواد لازم برای رسیدن به دمای اتاق زودتر آماده شوید.کره، تخم مرغ، شیر، شکر، روغن مایع، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا یکدست و خمیری شود. به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و به شکل بیضی در آورید و در مخلوط گردو و بادام خرد شده هم بزنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را جدا از هم بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند و ته شیرینی ها کمی سرخ شوند. نکات لازم برای تهیه شیرینی شیری می توانید 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا پودر کاکائو را در آب حل کرده و پس از 1 ساعت و نیم به مواد اضافه کنید تا شیرینی شما طعم نسکافه یا کاکائو را به خود بگیرد. می توانید روی کیک پودر نارگیل بپاشید، پس از قرار دادن کیک در ظرف باید روی آن را سلفون بپوشانید تا خشک نشود. اگر از شیر محلی برای تهیه شیرینی استفاده کنید رنگ آن کرمی و اگر از شیر بسته بندی شده استفاده کنید رنگ آن سفید می شود. می توانید کمی زعفران به مواد اضافه کنید تا خمیر زرد شود. باید خمیر را مدام هم بزنید وگرنه به سمت بالا می رود یا به ته می چسبد.اگر غلظت مواد خیلی زیاد بود می توانید یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنیداین شیرینی را می توانید در ظرف در بسته به مدت 1 ماه در یخچال و 2 ماه در فریزر نگهداری کنید. .