پوست پرتقال را بردارید و تا حد امکان قسمت سفید آن را بردارید و دور بیندازید. پوست پرتقال را تکه تکه کنید و یک شب تا صبح در آب بگذارید. آب را عوض کن و بگذارید دو یا سه بار بجوشد سپس آبکش کنید و در آب سرد خیس کنید.این روش را چندین بار ادامه دهید تا از تلخی پوست پرتقال کاسته شود و برای خوردن آن قابل تحمل شود.3 لیوان آب و شکر را روی آتش بگذارید، وقتی شکر حل شد و به جوش آمد، پوست پرتقال را اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد، مربا را زیاد هم نزنید، زیرا رسوبات آن روی دیواره ظرف می نشیند و با هم زدن و هم زدن شکر وارد مربا می شود. جوهر لیمو، هل، گلاب و زعفران را به مربا اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. به جوشاندن ادامه دهید تا احساس کنید مربا به قوام رسیده است، برای تست قوام شربت، مقدار کمی از آن را در بشقاب بریزید و یک قطره بین دو انگشت اشاره و انگشت اشاره خود بریزید. .. به هم بچسبانید سپس جدا کنید اگر شربت بین دو انگشت بماند یعنی به غلظت لازم رسیده است حرارت را خاموش کنید و مربا را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس در یک شیشه تمیز بریزید و در را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. .