مواد لازم برای کوکی ها با پوشش شکلاتی: 1 تخم مرغ شکر 75 گرم کره 160 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 170 تا 150 گرم نشاسته پودر شده حدود 70 گرم طرز تهیه 1 عدد کلوچه شکلاتی 20 گرم آرد و نشاسته و وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و کره را اضافه می کنیم تا کره کاملا جذب شود. تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک جرم یکنواخت به دست آید. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به اندازه سه میلی متر روی آن پهن کنید و روی سینی فر چرب شده با دمای 175 درجه قرار دهید تا جا بیفتد. در فر 8 تا 10 دقیقه تا رنگ کوکی ها طلایی شود. بعد از پخت روی شیرینی ها را با شکلات آب شده بپوشانید و روی آن را گردو یا بادام نصف کرده بپوشانید. ابتدا 150 گرم آرد اضافه کرده و مراحل کار را کامل کنید. اگر خمیر چسبناک بود، آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.