طرز تهیه ترشی پوست پرتقال
مواد لازم برای پوست پرتقال ترشی شیرین: پوست پرتقال 4 عدد آب پرتقال آب 4 عدد پرتقال آب لیموترش 2 عدد لیموترش نمک و پاپریکا به سلیقه شما ادویه گرم ماسالا (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری شکر، 100 گرم آب، 25 میلی لیتر، طرز تهیه ملاس ترشی پوست پرتقال: پرتقال ها را از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و نوارهای نازکی از پوست را با قیچی برش دهید.نمک، پاپریکا، پرتقال و آب لیمو را به این نوارهای بریده شده پوست پرتقال اضافه می کنیم و می گذاریم یک شب بماند، آب و شکر را مخلوط می کنیم تا شربت شکر درست شود، پوست پرتقال با آب مخلوط می شود و 10 دقیقه دیگر می پزیم. مرتب هم بزنید، بگذارید خنک شود. ماریناد آماده است، اجازه دهید خنک شود و سپس بطری شیشه ای تمیز و خشک را پر کنید، می توانید آن را به مدت دو هفته در کابینت نگه دارید یا به مدت دو ماه در یخچال نگهداری کنید. .