مرغ کبابی در تابه مواد لازم برای مرغ کبابی گوشت بوقلمون 500 گرم پیاز 3 عدد فلفل دلمه ای بوقلمون را در تابه خرد کنیدفلفل و پیاز را نگینی رنده کرده و آب آن را خالی کرده و همه مواد را مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز دهید تا چسبناک شود، در ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود، کف تابه را چرب کرده و پهن کنید. سس کباب به طور یکنواخت کف تابه را بگذارید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کباب سرخ شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر مرغ کبابی و ران بوقلمون نیز سرخ شود. مواد لازم برای مرغ کبابی با پای بوقلمون پای بوقلمون 1 کیلوگرم پیاز خرد شده 1 فلفل درشت خرد شده 1 سیخ چوبی برای گریل چوبی 50 گرم کره را به قطعات کوچک خرد کرده و روی سیخ چوبی با پیاز و فلفل بگذارید کره را در ظرف مناسب آب کنید. سیخ های جوبی را در ماهیتابه تابه و روی حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی آن ها را برگردانید تا طلایی شوند.سپس نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد.رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت می دهیم و زعفران و آبلیمو را اضافه می کنیم و در قابلمه کباب می ریزیم تا مزه دار شود و وقتی آب آن کشیده شد و گوشت کاملا پخته شد حرارت را خاموش می کنیم. .