برای پخت سیرابی: • در ساعت آخر پخت نمک را اضافه کنید تا سیرابی بهتر بپزد و رنگ آن سفید بماند. اما اگر از زودپز استفاده می کنید می تونید اولش اضافه کنید فرقی نمیکنه فقط کمی رنگ سیرابی تیره میشه می تونید سیرابی رو شسته و در فریزر بذارید ولی بهتره تازه استفاده بشه که از اواسط بهار تا اواخر بهار تابستان خریداری می شوند، تمیز کردن آنها راحت تر است. زیرا در این موارد حیوان علف تازه می خورد • بعضی ها آلو خشک را در آخر پخت به سیرابی اضافه می کنند • سیرابی را می توان به صورت پخته با نان میل کرد. یا داخل آبگوشت بریزید. برای اینکه سیرابی بوی خوبی داشته باشد باید با حوصله و دقت آن را تمیز کنید. برای تهیه سیرابی نمی توانید از نخود استفاده کنید.اما استفاده از نخود بوی مزم سیرابی را به همراه دارد.• می توانید داخل قابلمه آب و آب بریزید و سپس پیاز و سیر را خرد کنید و بگذارید با نمک و فلفل و زردچوبه و نخود فرنگی بپزند در صورت تمایل • می توانید مقداری رب گوجه فرنگی تفت دهید و اضافه کنید. این اختیاری است.* سیرابی برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا شیمی درمانی می شوند مناسب نیست و باید با احتیاط مصرف شود. .