پرالین گردوی کاراملی یا کره گردوی کاراملی است که از ترکیب گردو و کارامل تهیه می شود پرالین چیست؟خیلی ساده می توان گفت پرالین ها آجیل کاراملیزه هستند. پرالینه یا پرالینه (به انگلیسی: praliné) یک شیرینی کلاسیک آمریکای جنوبی و یکی از مواد مورد استفاده در صنعت شیرینیسازی است که ترکیبی از میوههای خشک روغنی مانند پسته، بادام، فندق، گردو و غیره است. کارامل یا خامه انواع آمریکایی و فرانسوی دارد که در ترکیب با شکلات تبدیل به یک شکلات لوکس می شود. پرالین یک ترکیب بسیار خوشمزه و پر کالری است که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار است. برای تهیه پرالین می توانید از ترکیب مغزهای روغنی یا مغزهای دلخواه استفاده کنید، پرالین له شده را می توان در مخلوط کن ریخت تا حالت خمیری پیدا کند و به عنوان صبحانه مقوی یا طعم دهنده در ترکیب کیک قرار گیرد. از آن در کیک، آب نبات و شکلات استفاده کنید.قانون اصلی برای تهیه پرالین این است که شکر و آجیل یکسان داشته باشید، می توانید مغزها را کامل یا خلال شده یا خرد شده داخل کارامل بریزید و هم بزنید تا تمام سطح مغزها با کارامل پوشانده شود و سپس بگذارید. یک لایه نازک روی آن روی سینی بچینید.روغنی که چرب کردید بریزید و بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه بشکنیددر برخی موارد پس از آماده شدن کارامل به طوری که پرالین بافت نرم تری داشته باشد، خامه را کم کم به کارامل اضافه می کنند و مدام هم می زنند و مدام هم می زنند تا یکدست شود سپس روی مغزها می ریزند و می گذارند تا خشک شود. پرالین کارامل گردو پرالین فندقی مواد لازم پرالین فندق دانه فندق خام 150 گرم شکر 100-150 گرم آب 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه پرالین فندقی طرز تهیه پرالین فندق
در این قسمت از مقاله دستور پخت فندق فرانسوی را به شما آموزش می دهیم. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شوند و پوست آن به راحتی جدا شود، فندق ها را نگه دارید تا خنک شوند سپس با دو انگشت فندق ها را فشار دهید تا پوست آن ها جدا شود. یا مقداری فندق را روی یک حوله بریزید و حوله را بمالید تا کاملا پوست آن جدا شود. برای تهیه کارامل، شکر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا اطراف آن شروع به آب شدن کند.صبر کنید تا شکر کاملا آب شود و به رنگ کهربایی در بیاید سپس با قاشق چوبی کارامل را هم بزنید تا در صورت باقی ماندن شکر کاملا آب شود.کارامل را روی فندق ها بریزید، به محض دست زدن به فندق ها کارامل به دست می آید، با چاقو یا چرخ گوشت مخلوط فندق و کارامل را به اندازه دلخواه خرد کنید، پرالین فرانسوی شما آماده است، می توانید از این ها استفاده کنید. آجیل را به تنهایی یا به ترکیب آب نبات و شکلات اضافه کنید یا برای تزیین کیک و دسر از آن استفاده کنید. در روشی دیگر می توانید فندق کامل یا خرد شده را داخل کارامل بریزید و هم بزنید تا تمام سطح فندق ها به کارامل آغشته شود سپس در سینی که چرب کرده اید ریخته و پس از سرد شدن تکه تکه کنید. به دلخواه می توانید پرالین را در شیشه در بسته به مدت 3 تا 6 ماه در یخچال نگهداری کنید. خمیر پرالین طرز تهیه خمیر پرالین
با توجه به زمان برای تهیه کارامل خمیر پرالین می توانید از شکر کمتری استفاده کنید تا پرالین شما کمتر شیرین شود.طرز تهیه خمیر پرالین بعد از خنک شدن کامل کارامل کارامل را خرد کرده و به همراه مغزهای مورد نظر در غذاساز قرار داده و هم میزنیم تا مغزها روغن گرفته و به صورت خمیر در بیایند و در ظرف در بسته نگهداری کنید.شیشه بسته در یخچال .خمیر پرالین تا 1 ماه در یخچال ماندگاری دارد. می توانید از خمیر پرالین به عنوان شکلات صبحانه استفاده کنید. .