طرز تهیه بشقاب های فانتزی برای مهمانی
طرز تهیه مرغ برای تهیه مواد میانی سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و کمی آب بپزید. بگذارید کنار بگذارید تا خنک شود و سپس خرد کنید یا ریش ریش کنید.خیارشور خرد شده، جعفری خرد شده، ذرت، نمک و فلفل سیاه و ادویه های دلخواه را با هم مخلوط کنید. مرغ را به مواد اضافه کنید و سس مایونز را اضافه کنید و مخلوط کنید گرد نان های برشته شده را برش دهید و با وردنه آن ها را دراز کنید تا قطرشان کم شود و پهن شوند سپس با کاتر گرد بزرگ به نان ها فرم دهید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود. شیر و کمی فلفل سیاه را اضافه کنید و مخلوط نکنید و تکه های نان را در مخلوط تخم مرغ خیس کنید و سپس با آرد سوخاری بپوشانید. روغن را در ماهیتابه ای عمیق بریزید و دو طرف نان را روی حرارت متوسط سرخ کنید. نان ها بعد از سرخ شدن کاملا پف کرده و از وسط خالی می شوند. نان را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، نان را از وسط نصف کنید و با سالاد مرغ پر کنید، می توانید به جای مرغ از ژامبون هم استفاده کنید. برای داخل نان ها می توانید از سالاد الویه یا سس پاستا استفاده کنید. .