شناخت انواع غذاها با تره فرنگی
تره فرنگی خاصیت تصفیه کنندگی و تسکین دهنده دارد و یکی از بهترین سبزیجات برای طبخ است. طعم آنها شبیه به موسیر است اما شیرین تر است و تره فرنگی را می توان در انواع غذاهای خوشمزه استفاده کرد. برگ تره فرنگی . تره فرنگی از خانواده پیاز، موسیر و پیازچه است. تره طعم بهتر و شیرینتری نسبت به پیاز دارد و تقریباً شبیه موسیر است اما کمی طعمدارتر است و بدون تغییر طعم به غذا، طعم غذا را بهتر میکند. تره دارای قدرت زیادی در از بین بردن اسید اوریک و تصفیه کننده و ادرار آور است و به رفع مشکلات تنفسی کمک می کند و برای مبتلایان به آرتروز و نقرس مفید است. تره فرنگی دارای برگ های سبز تیره و گردنی سفید است. تره پخته شده به سرعت فاسد می شود و فقط 2 روز در یخچال باقی می ماند، اما می توانید آن را تا 3 ماه فریز کنید. می توانید از تره فرنگی در پیتزا، پای، سوپ، پاستا، کاکائو، برنج و خورش استفاده کنید و طعم جدیدی را امتحان کنید. در مقاله زیر انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی را به شما نشان خواهیم داد.1- تره فرنگی و قارچ مواد لازم برای 2 عدد تره فرنگی 1 عدد قارچ متوسط 6 عدد تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری پودر سوخاری مسنا 1 عدد کاکائو با تره فرنگی طرز تهیه تره فرنگی و قارچ برای تهیه این غذا با تره فرنگی تره فرنگی را از عرض چند قسمت کرده و هر کدام را از طول نصف کنید تا داخل برگ ها راحت تر شسته شود، تره فرنگی را در آب خیس کنید و سپس بشویید و آبکش کنید.این غذا با برگ تره فرنگی نیز تهیه می شود. برای تهیه کوکو، تمام قسمت های تره فرنگی را ریز خرد کرده و در مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. تره فرنگی ها را از ماهیتابه خارج کرده و بگذارید خنک شوند. قارچ ها را خرد کرده و در همان ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند و از حالت خام خارج شوند. اجازه دهید قارچ خنک شود، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و ادویه را مخلوط کرده و به قارچ و تره فرنگی اضافه کنید. کف ماهیتابه کمی روغن بریزید و سس نارگیل تره فرنگی و قارچ را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. نارگیل تره فرنگی را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. غذا با تره فرنگی و قارچ شما آماده است.2- تره پلو با مرغ: مواد لازم برای تره پلو با مرغ: برنج 500 گرم، سینه مرغ، یک عدد ماست شیرین و نصف لیوان تره فرنگی، 500 گرم، خامه صبحانه 100 گرم، خردل، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم کره و روغن مایع و نمک به میزان لازم زعفران آب شده به میزان لازم مسنا 2 طرز تهیه تره فرنگی و مرغ به طرز تهیه تره پلو و مرغ برای تهیه این غذا با تره پلو سینه مرغ بدون استخوان را برش بزنید. نگینی شکل یا مقداری نمک، فلفل و زعفران آب شده و کمی روغن را در تابه چدنی روی حرارت زیاد تفت دهید تا چسبناک شود.روی تکه های مرغ آرد بپاشید و مخلوط کنید و بلافاصله خامه را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. دور قسمت سفید تره را بپوشانید و با آب و نمک فراوان بپزید سپس آبکش کنید و با مرغ مخلوط کنید. برای تهیه تره فرنگی با برنج، برنج را آبکش کنید (بهتر است کمی جوانتر بگیرید) و با ماست و زعفران مخلوط کنید. کف قابلمه را کمی کره بمالید و نصف برنج را داخل قابلمه بریزید و با قاشق فشار دهید سپس مخلوط تره فرنگی و مرغ را در آن ریخته و برنج را اضافه کنید و با قاشق فشار دهید و درب آن را بگذارید. در قابلمه و نیم ساعت بجوشانید طرز تهیه تره فرنگی با برنج بسیار ساده است، تره فرنگی با برنج شما آماده است، می توانید در ظرف مورد نظر بریزید و با زرشک، ماست غلیظ و پسته تزئین کنید.خورش 3 تره مواد لازم برای خورش تره فرنگی زمان آماده سازی: 45 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه 2 تا 4 عدد سینه یا ران مرغ 2 عدد سبزی شامل جعفری و گشنیز خرد شده 250 گرم (جعفری 125 گرم، گشنیز 125 گرم تره سفید 3 عدد) از ساقه) آبگوشت 1/2 پیمانه زعفران صاف شده 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم، پیاز تند آماده شده 2 قاشق غذاخوری مسنا به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.در قابلمه ای دیگر مرغ ها را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سبزیجات را خرد کرده و تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. تره فرنگی سرخ شده را به همراه پیاز داغ به مرغ اضافه کنید، آب را به قابلمه اضافه کنید تا آب به سطح مرغ برسد، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از به جوش آمدن خورش، 40 دقیقه با حرارت ملایم، 15 دقیقه قبل از آن بپزید. با سرو، آب یا آبلیمو و زعفران اضافه کنید، این غذای خوشمزه با تره فرنگی تهیه می شود. برای لعاب دادن به خورش می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد سرخ شده را به همراه آب گوشت اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید در انتهای خورش ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. برای تهیه خورش تره فرنگی می توانید از لوبیا چشم بلبلی و لیمو عمانی نیز استفاده کنید.4- سوپ تره مواد لازم برای سوپ تره فرنگی مواد لازم برای 4 نفر سیب زمینی 3 عدد تره متوسط 4 عدد هویج 2 عدد پیاز 2 عدد شیر متوسط 1 لیوان خامه صبحانه 1 بسته آب مرغ 4 لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی، زرده و روغن کافی مقدار سوپ مسنا 4 تره فرنگی طرز تهیه سوپ تره فرنگی با آب مرغ را در قابلمه قرار دهید و روی آتش بگذارید و سیب زمینی را خرد کرده و بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود و به قابلمه اضافه کنید.هویج ها را پوست گرفته و خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید، تره فرنگی را ریز خرد کنید و با کمی روغن زیتون و زردچوبه به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا شفاف شود و به سوپ اضافه کنید. بعد از اینکه همه مواد کاملا نرم شدند نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و سپس با مخلوط کن سوپ را پوره کنید و در قابلمه برگردانید و سوپ را اضافه کنید و کمی بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد. این غذای خوشمزه با تره فرنگی آماده است. حالا خامه را با ملاقه سوپ مخلوط کنید و وقتی یکدست شد به قابلمه اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. این غذا با برگ تره فرنگی نیز تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. .