برای تهیه مربای خرما به شما نیاز دارید. 1 کیلو خرما با شیره برای مربای خرما پررنگ باید خرمایی را انتخاب کنید که شیره داشته باشد خرما را در ظرفی بریزید و 1 لیتر آب اضافه کنید و بگذارید بماند تا خرما نرم شود. دانه های خرما را بردارید و تابه را روی آتش بگذارید تا خرما ها پخته شوند و مارمالاد شبیه ماس شود سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مارمالاد خنک شود.مربا را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود و دوباره روی حرارت قرار دهید تا آب آن کاملا خشک شودبهتر است هر از چند گاهی مربا را هم بزنید تا نچسبد. بعد از سرد شدن مربا را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو می توانید روی مربا مقداری کنجد، پودر پسته و پودر نارگیل یا ترکیبی از مغزهای خرد شده و جوانه های رزماری برای تزیین مربای خرما با شکر مواد لازم برای مربای خرما با شکر خرما 1 کیلو آبلیموی تازه 5 تا 6 عدد گرم شکر 1.25 گرم پودر دارچین و پودر زنجبیل به میزان لازم طرز تهیه مربای خرما با شکر برای تهیه مربای خرما با شکر می توانید از خرماهایی که بافت سفت دارند نیز استفاده کنید، خرما را بشویید و خشک کنید، درب آن را بردارید و به نسبت 1 تا 6، خرما را مخلوط کرده، با آب شکر مخلوط کرده و 40 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود. خرماهای نرم شده را خرد کرده و با دارچین و پودر زنجبیل یا اسانس دلخواهتان مخلوط کنید و دوباره حرارت دهید تا آب آن کاملا گرفته شود، به عنوان مثال یکی از اسانس های طبیعی که در ترکیب با خرمای مارمالاد بسیار غنی است، پوست لیموی رنده شده است. . آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس آن را در لیوان ریخته و در یخچال قرار دهید. .