نان یوخا
مواد لازم برای نان یوخای قزوین 5 پیمانه شکر 3 پیمانه روغن جامد 3 قاشق غذاخوری آب به میزان لازم مایه خمیر به مقدار لازم خمیر نرمی بگیرید که نچسبد خمیر را در ظرفی که 3 برابر فضای بیشتری دارد قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 10 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را کمی ورز دهید تا هوا گرفته شود سپس آن را به اندازه نارنگی برش دهید. سطح کار را با آرد بپاشید. خمیر را با وردنه پهن می کنیم تا کاملا نازک شود و سپس روی ساج یا تابه مقابلی که با گاز گرم کرده ایم می پزیم.نان یوخا نازک است و خیلی سریع می پزد.اگر حرارت ساج کم است. نان به بشقاب می چسبد. .