بشاملفر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سیب زمینی را پوست گرفته به حلقه های نیم سانتی برش بزنید و 20 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافه اش گرفته شود سپس آبکش کنید و با کمی آب بجوشانید تا نیم پز شود یا کف سینی فر بچینید و با قلم مو کمی روغن رویشان بکشید و مقداری نمک و فلفل بپاشید و به مدت 15 – 20 دقیقه در فر تنوری کنید. قارچ ها را بشویید و حلقه کنید و با 1 قاشق آبلیمو مخلو ط نموده و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و قارچ را با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود برای تهیه سس بشامل تابه را روی حرارت بگذارید و کره را اضافه کنید تا ذوب شود سپس آرد را اضافه کرده تفت دهید تا خامی اش گرفته شود ، حین هم زدن شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود . در انتها نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به همراه خامه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کف ظرف گراتن را با قلم مو چرب کنید و سپس یک لایه نازک سس بشامل کف ظرف بکشید و یک لایه سیب زمینی و سپس یک لایه قارچ بچینید رویشان سس بشامل و کمی پنیر پیتزا بریزید و ادامه دهید تا ظف پر شود روی مواد را با سس بشامل و پنیر پیتزا پر کنید. ظرف گراتن را به مدت 30 – 40 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود و در صورت تمایل در انتها گریل را روشن کنید تا روی گراتن طلایی شود. در صورت تمایل می توانید کمی پیازچه و جعفری خرد شده روی لایه سیب زمینی بپاشید. .