گرانول کره بادام زمینی و شکلات
این خوراکی خوشمزه را در فریزرتان نگه داری کنید تا هنگامی که گرسنه شدید خوراکی مقوی در منزل برای خوردن داشته باشید.
کره بادام زمینی، چوب شور، سریال برنج، کنجد و قطعههای کوچک شکلات، گرانولی کم کالری را برایتان به ارمغان میآورند.
مدت روزگار نگه داری در فریزر: تا 3 ماه
مقدار برای هر نفر : 1 قطعه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : 18 قطعه گرانول شکلاتی
مدت روزگار آماده سازی : 20 لحظه
مدت پخت مرحله اول : 10 الی 15 لحظه در دمای 350 درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : 12 الی 15 لحظه در دمای 300 درجه سانتی گراد
مواد مورد نیاز برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
اسپری روغن | 1 رقم |
جو | ¼ پیمانه |
شیره ذرت | ¼ پیمانه |
کره بادام زمینی | 3 پیمانه |
شکر قهوهای | 2 قاشق سوپ خوری |
کره | 2 قاشق سوپ خوری |
عسل | 1 قاشق سوپ خوری |
وانیل | ½ قاشق سوپ خوری |
نمک | 2 قاشق چای خوری |
سریال برنج کریسپی | ¾ پیمانه |
چوب شور خرد شده | ¼ پیمانه |
جوانه گندم برشته | 2 پیمانه |
کنجد | ¼ قاشق سوپ خوری |
قطعههای کوچک شکلات | به مقدار لازم |
تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه تنظیم کنید.
داخل 1 سینی میانه را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت 10 الی 15 لحظه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای 300 درجه قرار دهید.
در همین هنگام شیره ذرت، کرهی بادام زمینی، شکر قهوهای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوهای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن افزایش کنید.
در 1 کاسه بزرگ جوهای برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.
مخلوط جو را در 1 کاسه مناسب ریخته. قطعههای شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت 12 الی 15 لحظه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.
قطعه ها را بین کاغذ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. میتوانید تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید.
منبع: خوی وب و سیمرغ