شیوه هایی برای گرفتن روغن اضافی
در این مطلب راه حل هایی مفید برای گرفتن روغن اضافی غذا برای شما آورده ایم. راهکارهایی برای گرفتن روغن اضافی غذا و کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهمترین نگرانی های کارشناسان تغذیه هست. درادامه به بعضی از این شیوه ها اشاره میکنیم.
چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم؟
– به جای قاشق روغن از اسپری روغن استفاده کنید به این صورت تنها کاسه چرب میشود و بازدارنده از استفاده مقدار بینهایت چربی خواهد شد.
– برای استفاده کمتر از روغن کبابی کردن گوشت و ماهی را جانشین سرخ کردن کنید. البته بهتر هست گوشت، مرغ یا ماهی داخل فویل بپیچید تا سطح آن خشک نشود.
ترفندهایی برای گرفتن روغن اضافی
– قبل از سرخ کردن بادمجان، قدری نمک روی آن بپاشید تا هم مزه تلخ آن کمتر می شود و هم، مقدار کمتری روغن برای سرخ کردن آن لازم می شود.
– بعد ازسرخ کردن انواع سبزیجات، آنها را در صافی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن جذب شود.
– به جای مایونز از ماست استفاده کنید و همراه با قدری خردل یا سرکه مزه دار کنید.
چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم
– نیمی از مقدار خامه شیرینی، دسر یا کیک را با شیر یا ماست جانشین کنید.
– به جای کره در تهیه نان یا کیک میتوانید از ماست یونانی استفاده کنید.
– در تهیه پیتزا و دیگر غذاهای دارای پنیر، پنیرسفید جانشین خوبی برای پنیر پیتزا خواهد بود.
چگونه روغن غذا را بگیریم
– بعد از اینکه سوپ یا خورشت آماده شد، آن را از روی اجاق بردارید. بعد از چند لحظه، روغن اضافی روی غذا جمع میشود که به راحتی میتوان بردارید.
– موعد سرخ کردن سیب زمینی، از تابه تفلون استفاده کنید تا کمتر به روغن نیاز شود.
– همین طور در کاسه را بگذارید تا به کمک بخار زودتر پخته شود.
ترفندهای گرفتن روغن اضافی غذا
– چند قطعه یخ را در ملاقه فلزی گذاشته و آن را آرام روی سطح غذا میچرخانیم. با این کار روغن و چربی به سطح سرد ملاقه چسبیده و جامد میشود که با یک دستمال به راحتی قابل پاک کردن هست. برای اینکار غذا نباید در حال جوش و قل زدن باشد.
– یک روش دیگر غذا را به مدت يک شب در يخچال بگذارید تا روغن آن جامد شود و آنگاه آن را از روی غذا بردارید.