نکاتی برای تهیه برنج و مرغ: • برنج: برنج دانه بلند به نظر من بهترین است، اما اکثر برنج های سفید خوب کار می کنند • اندازه بشقاب: اندازه بشقاب تقریباً به جوجه های آنها بستگی دارد، اما فکر می کنم 8 x 12 یا 12 در 12 عالی است زیرا برنج کف آن را می پوشاند و مقدار مایع روی سطح مرغ عالی است. این به این معنی است که برنج خشک نمی شود و مرغ مرطوب می ماند • روغن/پوست مرغ: من دوست دارم پوست مرغ را نگه دارم زیرا از خشک شدن گوشت جلوگیری می کند و مرغ را خوش طعم و ترد می کند. پوست مرغ روغن آن را جدا کرده و برنج را طعم دار می کند.بنابراین جدا از مقدار کمی روغن که در ابتدا ریخته اید، نیازی به روغن در این ظرف نیست.و برنج شما خیلی چرب نمی شود • زمان پخت: متوجه خواهید شد که وقتی همه چیز از فر بیرون می آید، مقداری از برنج زیر مرغ هنوز پخته نشده است. پس از مخلوط شدن و ایستادن باید کاملا پخته شوند. اگر پخته نشد به آن زمان بدهید اما اگر پخته شد نیازی به پختن آن نیست. باقیمانده غذا: بگذارید باقیمانده ها خنک شوند سپس در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید (2 روز قابل نگهداری است). مرغ را در فر با همان دما گرم کنید تا کاملا گرم شود. می توانید برنج را در مایکروویو یا فر گرم کنید. .