طرز تهیه ترشی زرشک قرمز
تازه بگذارید خشک شود. پس از خشک شدن آن را تمیز کرده و از شاخه جدا کرده و به همراه مخلوط نمک و ادویه در لیوانی ریخته و با سرکه پر کنید. بعد از 8-10 روز ترشی آماده است. همچنین می توانید به جای ادویه های ذکر شده در ترشی از هل و گشنیز استفاده کنید. اگر می خواهید تیزی ترشی را کم کنید می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر به مواد اضافه کنید. زرشک خشک مواد لازم برای زرشک خشک زرشک خشک 2 و نیم لیوان آب 3 لیوان شکر شکر به اندازه کافی گل ذرت به مقدار کافی سرکه سفید 1 لیوان آب زرشک 1 لیوان طرز تهیه زرشک خشک برای تهیه آب زرشک را 1 لیوان زرشک قرمز را تمیز کرده و به مدت 15 دقیقه در آب سرد بگذارید تا گرد و غبار گرفته شود سپس آبکش کنید و روی آنها آب بمالید تا کاملا تمیز شوند.آب اضافی زرشک را روی یک پارچه تمیز پخش کنید تا کاملا خشک شود.1 لیوان زرشک و 3 لیوان آب را روی آتش ملایم قرار دهید و نیم ساعت بجوشانید تا حجم آب نصف شود، حرارت را خاموش کرده و آب را با صافی جدا کنید. با پشت قاشق روی زرشک ها فشار دهید تا تمام آب آن خارج شود و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بقیه زرشک هایی را که شسته اید داخل شیشه بریزید. شکر، نمک و گلپر را به شیشه اضافه کنید. سرکه را به اندازه آب زرشک به شیشه اضافه کنید در شیشه را ببندید و به مدت 24 ساعت به صورت وارونه در کابینت قرار دهید و سپس در یخچال قرار دهید.آب زرشک باید در یخچال نگهداری شود. ترشی زرشک و کلم بنفش مواد لازم برای ترشی زرشک و کلم بنفش کلم ارغوانی 1 عدد زرشک تازه 500 گرم سرکه 1 لیوان شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل تند 2 MASNAIMG طرز تهیه زرشک زرشک آب نمک و زرشک خشک کلم بنفش را با چاقو، غذاساز یا رنده، ریز خرد کرده و روی دستمال بریزید تا خشک شود. 1 فنجان زرشک را در غذاساز پوره کنید سپس صاف کنید سرکه را با شکر و نمک مخلوط کنید زرشک تازه را تمیز کرده و بشویید و خشک کنید.پوره زرشک را با کلم بنفش و زرشک تازه مخلوط کرده و در شیشه می ریزیم و روی مواد فلفل تند می ریزیم و با محلول سرکه پر می کنیم.ترشی را در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از 1 روز قابل استفاده است ترشی زرشک و گیلاس مواد لازم برای ترشی زرشک و گیلاس، آلبالو بدون هسته، 200 گرم، زرشک 30 گرم، 3/4 پیمانه سرکه، 4 تا 5 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری هل، 3 برگ فلفل قرمز، 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم تمشک و ترشی آلبالو آماده سازی آلبالو و شاه توت را بشویید روی دو پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شود. شکر و نصف آب را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید. در ظرفی دیگر سرکه و نصف لیوان آب و نمک را مخلوط کرده و روی آتش بگذارید تا بجوشد و حرارت را خاموش کنید. دانه های گشنیز، گلپر، هل و فلفل را با هم مخلوط کنید. نیمی از آلبالو و زرشک را داخل لیوان بریزید و برگ بو و ادویه ها را روی آن ها بریزید و بقیه لیوان را با آلبالو و زرشک پر کنید سپس شربت شکر را با سرکه مخلوط کرده و مواد را با آنها پر کنید. در ظرف را ببندید و ترشی آلبالو زرشک را به مدت 20 روز در یخچال نگهداری کنید تا خودش را بگیرد. .