طرز تهیه مربای خیار
رای تهیه مربای خیار: • آب آن باید کاملاً در خیارها نفوذ کند و رنگ آنها شفاف شود، اگر مرحله پخت کامل نشود مربا کپک می زند. با قرار دادن در یخچال، دادیم غلیظ تر می شود. نشانه قوام و آماده بودن مربا این است که شیره به صورت حباب های ریز روی سطح مربا بجوشد و حالت براقی داشته باشد. در صورت تمایل می توانید از هل نیز استفاده کنید، پس از اتمام کمی وانیل اضافه کنید. • می توانید خیارها را به روش های دیگری برش دهید، اگر خیارها دانه دارند، آن ها را بردارید. از قطعاتی که تخم مرغ زیادی دارند استفاده نکنید زیرا نمی توانید. آن را به شکل گل رز زیبا تبدیل کنید و پاره می شود.بدون آب آهک نمی توان.• آهک بهداشتی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید • اگر آب مربای شما خیلی غلیظ است، کمی آب جوش اضافه کنید. .